Hoeslaken Ledikant AirgoSafe wit
  • Topper Peuterbed AirgoSafe 70x140cm
  • Topper Peuterbed AirgoSafe 70x140cm
  • Topper Peuterbed AirgoSafe 70x140cm
  • Verpakking | Topper Peuterbed AirgoSafe 70x140cm
  • Verpakking | Topper Peuterbed AirgoSafe 70x140cm
  • Beoordeling consumentenbond

Topper Peuterbed AirgoSafe 70x140cm

Hulp met keuze? Bel: 013-5359443

Topper Peuterbed AirgoSafe 70x140cm

Dit artikel betreft enkel de topper. Een matras 70x140 dient nog los besteld te worden. 

Deze topper zorgt ervoor dat je kindje vrij kan ademen, maar biedt ook een oplossing voor transpiratie, allergie problemen en incontinentie. De topper zorgt voor goede luchtaf- en aanvoer. Doordat de topper bevestigd wordt met elastische banden, zal deze niet gaan schuiven. Consumentenbond.nl deed recentelijk een onderzoek naar 15 luchtdoorlaatbare matrasbeschermers in combinatie met (bijhorende) lakentjes. Airgosafe kwam hierbij als beste uit de test en kreeg hierbij de hoogste score: 10 punten!

Werking Airgosafe
Door gebruik te maken van de Airgosafe topper in combinatie met het matras, wordt de lichaamstemperatuur onder controle gehouden en wordt nachtelijk zweten voorkomen. De middenplaat met 3D structuur zorgt voor een goede verdeling van het gewicht en nergens is er direct contact met het matras, wat zorgt voor een optimale doorluchting.

De Airgosafe topper wordt op het bestaande matrasje bevestigd. De ABZ Airgosafe topper bestaat uit een ventilerende boven- en onderlaag, gemaakt met een 3D honingraatstructuur. Daartussen zit nog een laag die het matras beschermt tegen vocht door transpiratie en bedplassen. De onderste 3D-laag zorgt ervoor dat het matras niet wordt afgesloten, waardoor ventilatie wordt bevorderd en schimmelvorming tegengegaan wordt.

Meer informatie
Minder informatie
€ 59,99

In voorraad

€ 59,99

In voorraad

Uitgebreide informatie

Topper Peuterbed AirgoSafe 70x140cm

Eigenschappen topper: 

- Optimale aan- en afvoer van lucht
- Wasbaar op 30 graden
- Afmetingen: 70x140 cm 
- 15 mm 3D-luchtlaag: maximale ventilatiegraad
- 100% anti-allergisch
- Afritsbare hoes en uitneembare plaat
- Voorkomt doorlekken en schimmelvorming

Let op: de topper is niet geschikt voor in de droger! 

Algemene Uitleg van de Airgosafe Matrastopper from Duvatex - ABZ on Vimeo.

Verzenden

Verzenden

Wanneer uw bestelling bij Kinderbed.nl via GLS verzonden kan worden, heeft u dit binnen 2 werkdagen na bestelling en betaling in huis.

Op onze site kunt u met behulp van uw ordernummer het verzonden pakket traceren. U ontvangt daarnaast ook een e-mail van transporteur GLS zodat u uw pakket kunt volgen. Zij communiceren de leveringsdag, niet het exacte leveringstijdstip.  

Heeft u een babykamer, bedje of ander meubel besteld? Om dit compleet en zorgvuldig bij u te leveren, worden hiervoor onze eigen chauffeurs ingezet. De levertijd hierop bedraagt ongeveer 2-3 weken, tenzij anders staat aangegeven in de omschrijving. Wij nemen tijdig contact met u op om een leveringsafspraak te maken.

Ruilen & Retourneren

Ruilen en retourneren

Is het bestelde product niet naar wens? Bij Matrasje.com kunt u bestelde producten binnen 14 dagen na aankoop retourneren, mits ongebruikt en in de originele verpakking.

U kunt ervoor kiezen om het artikel te ruilen voor bijvoorbeeld een andere kleur, maat of ander product. Ook kunt u ervoor kiezen om het bedrag van het product gecrediteerd te krijgen. Slechts de door Matrasje.com gemaakte verzend- en adminstratiekosten worden hierbij in rekening gebracht.

Retourneren is op kosten van de klant.

Babykamers, bedden en andere meubels kunnen helaas niet geruild of geretourneerd worden.

Betalen

Betalen

Bij Matrasje.com kunt u op diverse manieren betalen, zowel vooraf als achteraf, in Nederland en België.

Vooraf betalen kunt u door middel van bankoverschrijving, iDeal, MisterCash, Visa, Mastercard en Paypal. Wanneer de betaling binnen is, wordt het product naar u verzonden.

Achteraf betalen kunt u door middel van Klarna. U krijgt hierbij eerst het artikel thuisbezorgd, waarna u de Klarna-factuur binnen 14 dagen dient te voldoen.

Klantenservice
Ons team staat voor je klaar!
Bereikbaar van 9:00 tot 18:00 uur
Online chatten
Dewi
Heeft u vragen?

Reviews (Schrijf een review en maak kans op €100,- shoptegoed)

Review Schrijven