Over matrasje

Met de webwinkel Matrasje.com hebben we getracht het specialistische assortiment van matrasjes uit onze online babysuperstore op een overzichtelijke wijze aan te bieden voor de Belgische markt. Natuurlijk kunt u deze matrasjes ook bestellen vanuit Nederland tegen gelijke verzendkosten (€ 4,95).

Matrasje.com is een webwinkel met een super service en dat tegen internetprijzen. 5 dagen per week zijn wij telefonisch bereikbaar. 6 dagen per week wordt onze e-mail beantwoord. Naast het uitgebreide assortiment matrasjes biedt Matrasje .com alle voordelen op het gebied van uitgebreide informatie, veilig betalen, garantie, bezorging en het retourneren van artikelen.

Kopen bij matrasje.com doe je, omdat…

  • u toegang heeft tot een breed en compleet assortiment matrasjes, boxmatrassen, wiegmatrasjes, ledikant matrassen en matrasjes voor campingbedjes
  • u  binnen één dag het door u bestelde matrasje bezorgd krijgt in België en Nederland.
  • u uw bestelling overal kunt laten bezorgen, dus ook op uw werk of een alternatief afleveradres

U bent altijd welkom bij matrasje.com

Onze matrasjes winkel is 365 dagen per jaar en 24 uur per dag geopend. Daarnaast kun je 7 dagen per week bij onze Klantenservice terecht. Zowel telefonisch als per e-mail.

Veilig betalen bij Matrasje.com

Matrasje.be heeft verschillende veilige betaalmogelijkheden. Zo kun je je bestelling betalen via Mistercash, Bancontact, creditcard en iDEAL. Het bankrekening nummer is Rabobank 1705.12.835.

Voor betalingen vanuit landen buiten Nederland kan gebruik gemaakt worden van IBAN nummer is NL77 RABO 0170 5128 35, de BIC code is RABONL2U.

Volledige fabrieksgarantie op ieder matrasje

Bestellen op onze site betekent zekerheid van garantie. Voor alle artikelen uit ons uitgebreide assortiment gelden namelijk fabrieksgaranties. Dit betekent dat je recht hebt op alle geldende fabrieksgarantievoorwaarden van het artikel. 

Thuisbezorgd op ieder adres in België en Nederland

De populairste artikelen worden al binnen één werkdag geleverd in België en Nederland. De verzendkosten voor alle afleveradressen, dus ook op je werk, in Nederland en België zijn €4,95 per bestelling.

Retourservice voor een matrasje

Heeft u besteld, maar er is een dwingende reden waarom je het matrasje niet wilt? Het matrasje kunt u in de originele, onbeschadigde verpakking binnen 5 dagen na ontvangst terugsturen. Producten die retour gestuurd worden, dienen te worden voorzien van een ingevuld retourenformulier op het pakket. (Dus niet in het pakket). Producten die zonder formulier geretourneerd worden, kunnen niet in behandeling genomen worden.