Matrasje Wieg

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

6 artikel(en)

Wat is een wiegmatras

Een wiegmatras is een matras dat geschikt is voor in een wiegje. Een wiegmatras kan verschillende maten hebben, omdat wiegjes vaak ook verschillende maten hebben. De gangbare maat voor wiegjes en matras wieg is meestal 80 x 40 centimeter.

Een wiegje wordt meestal gebruikt als een baby’tje pas geborgen is, om hem of haar even bij papa en mama op de slaapkamer, vaak naast het bed te laten slapen. Wiegen zijn nieuw te koop, maar vaak hebben mensen ook een wieg in de familie die gebruikt wordt door meerdere mensen. Het is dan prettig om een schoon wiegmatras te kunnen kopen. In ons assortiment vindt u een groot assortiment aan wiegmattassen. Er zijn diverse maten van een matras wieg verkrijgbaar.

Soorten wiegmatras

De maten die bij ons op voorraad zijn, zijn de volgende maten:

  • Wiegmatras 80 x 40 centimeter
  • Wiegmatras 90 x 40 centimeter
  • Wiegmatras ovaal
  • Wiegmatras 90 x 45 centimeter
  • Wiegmatras voor kinderwagen

Zoekt u een matras voor in de wieg? Neem dan contact met ons opbij Matrasje.com, dan kunnen we u helpen met het vinden van een geschikt matras voor uw wieg. Kijk ook verder binnen ons uitgebreide assortiment naar een matras ledikant of matras box.

Waarom een wiegmatras van ons?

Een matras wieg is bij ons snel leverbaar tegen een scherpe prijs. Ook zijn wij in staat om u een goed advies te geven over onze matras wieg. Wij bezorgen onze matras wieg binnen drie werkdagen in Nederland en in België. Een deel onze uitstekende service is dat u uw matras wieg kan ruilen als deze u niet bevalt. Naast ruilen is er ook een mogelijkheid om uw geld terug te krijgen. Via onze webwinkel kunt u eenvoudig en veilig uw matras wieg betalen. Wij bieden u meerdere betaalmogelijkheden aan. Natuurlijk kunt u na aankoop van uw matras wieg de verzend status van uw matras wieg bijhouden via onze website.