Matrasje Tienerbed

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

3 artikel(en)

Ons matras 90x200

Via onze webwinkel vind u de juiste matras 90x200 voor uw bed. Een matras 90x200 word ook wel een tienerbed genoemd. Dit komt omdat de gemiddelde afmeting voor een matras 90x200 cm is. In onze webwinkel Matrasje.com verkopen wij op dit moment enkel het merk Colorfull collection. Dit omdat Colorfull collection een betrouwbaar merk is. Mocht u vragen hebben over een matras 90x200 dan kunt u ons altijd om advies vragen. Dit doet u door contact op te nemen met onze klantenservice. U kunt onze klantenservice op maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 18.00 bereiken door te bellen naar 0900 5081000. Buiten deze tijden kunt u ons een e-mail sturen, hierop zullen wij binnen 36 uur reageren.

Wat is een matras 90x200?

Een matras 90x200 word ook wel een tienerbed genoemd. Een matras is een lichaam ondersteunend deel van een bed. Een matras 90x200 wordt vaak in een ledikant, op een lattenboden of op een spiraalbodem gelegd. Omdat een matras het lichaam ondersteunend deel van een bed is, is het belangrijk om hier even goed bij stil te staan. U moet er dus voor zorgen dat dit deel van een bed geschikt is. Hierdoor kan het lichaam ’s nachts tot rust komen.

Waarom een matras 90x200 van ons?

Naast dat u advies kunt vragen aan onze klantenservice, bieden wij u veel meer. Zo bieden wij u bij elk matras 90x200 een laagste prijs garantie. Mocht u eenmaal een matras 90x200 hebben gevonden dan kunt u deze betalen doormiddel van verschillende betalingsmethoden. Wij bezorgen uw product binnen 3 werkdagen bij u thuis, mits u in Nederland of België woont. Mocht u eenmaal na bezorging van uw ontvangen product niet tevreden over het product. Dan kunt u uw product ruilen en eventueel kunt u ook uw geld terugkrijgen.

Zijn je kindjes nog te klein of jong voor een tienermatras? Kijk dan ook naar onze Matras juniorbed en matras peuterbed.