Matrassen

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

12 artikel(en)

Kindermatrassen

Het beste matras voor uw kind

Een matras is een belangrijk onderdeel van een bed, het biedt namelijk ondersteuning en comfort voor het lichaam, zo ook van het lichaam van uw kind. Matrassen voor kinderen zijn er in verschillende soorten en maten. We maken onderscheid tussen de volgende matrassen m.b.t. maat:

  • Wiegmatras – 40x80
  • Ledikant matras – 60x120
  • Camping matras – 60x120
  • Box matras – 80x100
  • Kindermatras – 70x150
  • Matras – 90x200

Waarom één van onze kindermatrassen

Onze kindermatrassen zijn belangrijk voor een goede nachtrust. Het bied ondersteuning en comfort aan het lichaam tijdens het slapen. Een slecht matras overbelast de spieren en helpt de wervelkolom niet in een rechte lijn. Daarom is het belangrijk dat onze kindermatrassen van een goede kwaliteit zijn zodat uw kind geen last van zijn of haar rug krijgt. Met één van onze kindermatrassen heeft u de garantie dat uw kind deze ondersteuning en comfort heeft. Onze kindermatrassen hebben een formaat van 70x150.

Kindermatrassen 70x150 cm

De overstap van een ledikant naar een tiener bed (90x200 cm) kan voor een kindje nog wel eens lastig zijn. Daarom zijn kinderbedden met kindermatrassen een goede oplossing. Onze kindermatrassen zijn 70x150 cm en zijn groter dan ledikanten matrassen maar ook weer niet te groot waardoor uw kindje zich beter op zijn gemak voelt. Op Matrasje .com vindt u verschillende kinderbedden met bijpassende kindermatrassen

Over onze kindermatrassen

Via onze webwinkel bieden wij verschillende kindermatrassen aan. De kindermatrassen die wij u aanbieden passen ideaal bij de kinderbedden die in onze webwinkel staan. Natuurlijk kunt u onze matrassen ook gebruiken bij kinderbedden die niet in ons assortiment staan.

Matrasje .com biedt een ruim assortiment aan van babyartikelen zoals wiegjes, ledikanten, kinderbedden, eenpersoonsbedden, wiegmatras, ledikant matras, kindermatras, beddengoed, hoeslakens en alles met betrekking tot heerlijk slapen! Blader op uw gemak door onze website heen en als u vragen heeft of meer informatie wilt kunt u natuurlijk altijd telefonisch contact opnemen.