Matrasje Juniorbed

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

9 artikel(en)

Ons kindermatras

Vindt u het ook zo lastig om een kindermatras uit te zoeken voor uw kind? Wees niet getreurd, via onze webwinkel kunt u gemakkelijk een geschikt kindermatras vinden. Op het moment bieden wij u top matrassen aan van het merk Colorfull collection. Colorfull collection staat bekend om haar betrouwbaarheid in kinderartikelen. Zo hebben we ook wiegjes, ledikanten en kinderbedden van ditzelfde merk. Is de keuze toch lastig? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Hier kunt u alle vragen kwijt over uw kindermatras. U kunt onze klantenservice bereiken door ons te bellen op 0900 5081000.

Wat is een kindermatras?

Een kindermatras heeft vaak de afmetingen 150x70 cm of 140x70 cm. Een kindermatras is dus kleiner dan een normaal matras. Een kindermatras is een lichaam ondersteunend deel van een bed. Een matras wordt vaak in een ledikant, op een lattenboden of op een spiraalbodem gelegd. Omdat een matras het lichaam ondersteunend deel van een bed is, is het belangrijk om hier even goed bij stil te staan. U moet er dus voor zorgen dat dit deel van een bed geschikt is voor uw kind. Zo krijgt uw kind de juiste ondersteuning voor het lichaam. Dit is niet alleen goed voor de gezondheid van uw kind maar ook krijgt uw kind hierdoor een betere nachtrust.

Waarom een kindermatras van ons?

Naast dat u advies kunt vragen aan onze klantenservice, bieden wij u veel meer bij Matrasje.com. Zo bieden wij u bij elk kindermatras een laagste prijs garantie. Mocht u eenmaal een kindermatras hebben gevonden dan kunt u deze betalen doormiddel van verschillende betalingsmethoden. Wij bezorgen uw product binnen 3 werkdagen bij u thuis, mits u in Nederland of België woont. Mocht u eenmaal na bezorging van uw ontvangen product niet tevreden over het product. Dan kunt u uw product ruilen en eventueel kunt u ook uw geld terugkrijgen.