Boxmatrasje

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

7 artikel(en)

Een Boxmatras

Opzoek naar een boxmatras ? Via onze webwinkel heeft u een aanbod van verschillende uitstekende producten. Op het moment bieden wij drie verschillende boxmatras merken aan namelijk:

  • bebiesfirst
  • Quax
  • Jollein

Ieder merk staat bekend om haar top producten, hierdoor heeft u altijd een uitstekend product in huis! Wij Matrasje.com bieden u de laagste prijs garantie, niet voor een aantal producten maar voor het gehele assortiment. Mocht u toch moeite hebben met het selecteren van een matras dan kunt u altijd advies aan ons vragen. Dit doet u doormiddel van contact op te nemen met onze klantenservice. U kunt onze klanten service van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 18.00 bereiken op het nummer 0900 5081000. Kijk ook eens naar onze matras campingbed of matras ledikant.

Wat is een Boxmatras?

Een boxmatras wordt steeds populairder omdat het een super handig product is. Een boxmatras is een belangrijk onderdeel van een box. Het is de basis van een goede nachtrust doordat de buitenkant van een plastieken mat gemaakt is en aan de binnenkant is het gevuld met een zachte vulling. Hierdoor is het voor uw kind uiterst comfortabel om hierop te gaan slapen. Een boxmatras is gemakkelijk schoon te houden zonder dat het verkreukeld. En uiteraard voelt een boxmatras ook zacht aan zodat uw kind met een zacht gevoel heerlijk kan slapen.

Waarom een Boxmatras van ons?

Naast dat onze producten in het assortiment van uitstekende kwaliteit zijn, bieden wij u ook een uitstekende service. U kunt uw boxmatras veilig afrekenen in onze webwinkel. Ook bieden wij u verschillende betaalmethodes aan waarmee u kunt afrekenen. Als de bestelling eenmaal is betaald dan leveren wij uw boxmatras binnen 3 werkdagen. Leveringen zijn alleen mogelijk binnen Nederland en België. Mocht u na levering niet tevreden zijn over het product, dan kunt u deze vaak nog ruilen en mogelijk kunt u ook uw geld terugkrijgen.