Wiegjes

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

7 artikel(en)

Onze wieg

Het is altijd lastig om een goede wieg uit te zoeken voor uw kind. Is het wiegje wel veilig en zal mijn kindje lekker in het wiegje kunnen slapen? Wij verzekeren u dat iedere wieg in onze webwinkel veilig en comfortabel voor uw kind is. De merken die wij u aanbieden staan bekend als een veilig wieg merk. We verkopen van de volgende merken een wiegje:

  • Bebiesfirst
  • HappyBaby
  • Colorfull collection
  • Aerosleep
  • Woood

Ieder merk heeft haar eigen soort wieg, ieder wiegje is dus verschillend. Zo kunnen wij een geschikte wieg aanbieden die perfect bij u past. Naast dat we u een ruim assortiment aanbieden, geven wij u ook een uitstekende service. De service komt in verloop van deze tekst naar voren. U kunt bij ons ook een matras en beddengoed vinden voor uw wiegje.

Wat is een wieg?

Een wiegje is het eerste bedje voor uw pas geboren kindje. Een standaard wieg is vaak overhuifd met een hemeltje. In de loop der jaren is het wiegje flink veranderd. Niet alleen qua design maar ook qua veiligheid is de wieg veel vooruit gegaan. Veiligheid is het belangrijkste aspect van een wiegje. U wilt natuurlijk niet dat uw kindje iets overkomt. Een veilige wiegje bied voldoende ruimte aan uw kind en de zijwanden zijn geheel of gedeeltelijk voorzien van spijlen.

Waarom een wieg van ons?

Via onze webwinkel Matrasje.com geven wij u advies over uw geselecteerde wieg. Naast advies geven wij u altijd een laagste prijs garantie. Mocht u eenmaal een gepast wiegje hebben gevonden dan kunt u deze afrekenen via een tal van betalingsmethodes. Na betaling zal uw wiegje binnen drie werkdagen worden geleverd. Let wel op dat wij uw wiegje alleen leveren binnen Nederland en België. Mocht u na levering toch niet tevreden zijn over uw wiegje, dan kunt u deze ruilen en mogelijk ook uw geld terug krijgen.