Tienerbed

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

3 artikel(en)

Ons tienerbed

Via onze website bieden wij u verschillende top tienerbed merken aan. U vind een ruim assortiment gevuld door verschillende stijl tienerbed merken. De merken die u in ons assortiment kunt vinden zijn:

  • Thuka
  • Colorfull collection
  • Bebiesfirst
  • Bopita

Ieder merk heeft zijn eigen stijl ledikant. Ieder tienerbed blijft uiteraard van top kwaliteit. Maar toch is elke bed uniek met zijn unieke eigenschappen. Eén ding hebben de bedden wel gemeen, en dat is dat ze veilig en betrouwbaar zijn. Mocht u geen keuze kunnen maken tussen een een tienerbed, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Een bed uitkiezen is altijd lastig en vooral voor een tiener, daarom helpen wij u graag!

Wat is een tienerbed?

De naam zegt het al een beetje, een tienerbed is een bed geschikt voor tieners voor wanneer ze te groot zijn voor een peuterbed. Iedere tiener heeft zijn of haar eigen interesses vandaar dat wij ook veel verschillende soorten bedden aanbieden. Zo is er een voetbal en een bed in de vorm. Je kan het zo gek niet verzinnen en het bestaat. Natuurlijk zijn er ook gewoon bedden die er als een ‘normaal’ bed uitzien. Zo is er voor iedere tiener een geschikt bed. Een tienerbed kan je zien als een eenpersoonsbed. En het is het eerste ‘echte’ bed voor uw kind.

Waarom een tienerbed van ons?

Naast dat onze producten bij Matrasje.com van uitstekende kwaliteit zijn, bieden wij u ook een uitstekende service. U kunt uw tienerbed veilig afrekenen in onze webwinkel. Ook bieden wij u verschillende betaalmethodes aan waarmee u kunt afrekenen. Als de bestelling eenmaal is betaald dan leveren wij uw tienerbed binnen 3 werkdagen. Leveringen zijn alleen mogelijk binnen Nederland en België. Mocht u na levering niet tevreden zijn over het product, dan kunt u deze vaak nog ruilen en mogelijk kunt u ook uw geld terugkrijgen.