Peuterbed

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

5 artikel(en)

Een peuterbed van ons

Bent u altijd al op zoek naar een peuterbed, dan bent u bij onze webwinkel aan het juiste adres! Op onze website vind u een ruim assortiment met een geschikt bed voor ieder kind. Wij bieden u de volgende uitstekende merken aan:

  • Colorfull collection
  • Bebiesfirst
  • Coming Kids
  • Bopita

Ieder merk heeft haar eigen stijl peuterbed. Zo proberen wij voor elk kind een geschikt peuterbed aan te bieden. Ieder merk heeft haar eigen kenmerken maar als je goed kijkt zijn er altijd gelijken eigenschappen. Denk hierbij aan de veiligheid van een bedje of denk hierbij aan hoe comfortabel zo een bedje is. Deze eigenschappen zijn de belangrijkste eigenschappen van een peuterbed. Het is daarom ook belangrijk dat de merken die wij aan u aanbieden deze eigenschappen in hun product laten terugkomen. Zo zijn wij ervan verzekerd dat ieder kind heerlijk kan slapen.

Wat is een peuterbed?

Een peuterbed is de volgende stap wanneer uw kind uit zijn of haar wiegje is gegroeid. Vaak word er voor een kleiner bed gekozen in plaats van een eenpersoonsbed. Dit omdat een eenpersoonsbed vaak te groot is voor een peuter, vandaar de naam peuterbed. Naast dat een eenpersoonsbed vaak te groot is, is een peuterbed ook comfortabeler voor uw kind. Hierdoor zal uw kind beter kunnen slapen. Ieder bed dat op onze website staat bied deze comfort. Wilt u alvast voorbereiden voor uw kindje? Kijk dan ook eens naar onze tienerbed matrassen en kinderbed matrassen.

Waarom een peuterbed van ons?

Naast dat onze webwinkel Matrasje.com u een ruim peuterbed assortiment aanbied, geven wij u ook een uitstekende service. U kunt ons altijd om advies vragen over uw bed. U kunt onze klantenservice telefonisch bereiken van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 18.00 op 0900 5081000. Als u eenmaal een geschikte product heeft gevonden dan kunt u deze via tal van verschillende betalingsmethodes betalen. Na betaling zal u uw product binnen drie werkdagen ontvangen.