Ledikanten

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

13 artikel(en)

Onze ledikanten

Via onze website bieden wij u verschillende top ledikanten aan. U vind een ruim assortiment gevuld door verschillende ledikant merken. De merken die u in ons assortiment kunt vinden zijn:

  • Basic
  • Colorfull collection
  • Bebiesfirst
  • ComingKids

Ieder merk heeft zijn eigen stijl ledikant. Alle ledikanten blijven uiteraard van top kwaliteit. Maar toch zijn alle ledikanten uniek met zijn unieke eigenschappen. Eén ding hebben de ledikanten wel gemeen, en dat is dat ze veilig en betrouwbaar zijn. Mocht u geen keuze kunnen maken tussen de ledikanten, neem dan gerust contact op met onze klantenservice bij Matrasje.com.

Wat is een ledikant?

Een ledikant is een onderdeel van het bed dat ervoor zorgt dat het matras op zijn plaatst blijft. Vaak wordt een ledikant gemaakt van hout. Uiteraard is het belangrijkste gedeelte van een ledikant het gedeelte waar het matras op komt te liggen. Dit zorgt er samen met het matras voor comfort zodat uw kind heerlijk kan slapen in zijn of haar ledikant. In onze webwinkel zijn alle ledikanten voorzien van dit comfort. Wij selecteren onze ledikanten op kwaliteit en comfort. Zodat uw kindje hier heerlijk in kan slapen. Op onze site vind je ook de ideale matras voor bij de ledikant. Vergeet ook niet te denken aan bijpassend beddengoed.

Waarom een ledikant van ons?

Naast dat u via onze webwinkel uit een ruim ledikanten assortiment kunt kiezen, bieden wij u ook een uitstekende service. Bij alle ledikanten hebben wij een laagste prijs garantie. Mocht u toch geen keuzen kunnen maken uit onze ledikanten, dan kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice. Deze kunt u van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 18.00 telefonisch bereiken op 0900 5081000. Mocht u eenmaal een geschikte ledikant hebben uitgekozen dan kunt u deze betalen met tal van methodes. Na betaling zal uw ledikant binnen 3 werkdagen worden geleverd. Mocht u na levering niet tevreden zijn over uw ledikant. Dan kunt u deze ruilen en mogelijk ook uw geld terug krijgen.