Kinderbedden

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

29 artikel(en)

Onze kinderbedden

Matrasje.com is specialist in matrassen, maar wij bieden ook een ruim assortiment kinderbedden aan. De volgende kinderbedden kunt u terug vinden in ons assortiment:

Wat zijn kinderbedden?

Kinderbedden zijn de bedden die het kind gebruikt naar mate het kind ouder wordt. De eerste kinderbedden waar uw kindje mee in aanraking komt zijn de wiegjes. Een wiegje is ideaal voor een pasgeborene, omdat het kleiner en knusser is dan een ledikant waardoor het kindje zich sneller op zijn gemak voelt. Ook kunt u, omdat de wieg niet groot is, de wieg naast uw bed neerzetten zodat u kindje altijd dichtbij is.

De volgende kinderbedden waar het kind mee in aanraking komt zijn ledikanten. Ledikanten hebben in principe altijd de standaardmaat matras 60 x 120. Vaak worden ledikanten samen met een commode en een kast als complete babykamer geleverd, maar indien u deze al heeft is het natuurlijk ook mogelijk om een los ledikant te bestellen.

Kinderbedden voor grotere kinderen

Naarmate uw kindje ouder wordt, groeit hij uit het ledikant en wordt het tijd om een andere kinderbedden uit te zoeken. Er zijn dan twee mogelijkheden die vaak gehanteerd worden. Zo kunt u kiezen voor een tienerbed (90x200) of een peuterbed (70x150). Het voordeel van het aanschaffen van een tienerbed is dat deze nog jarenlang mee kan gaan.

Het probleem van overschakelen naar een tienerbed is dat het verschil tussen een ledikant en tienerbed erg groot is. Zo is een tienerbed veel groter en kan het zijn dat uw kindje zich niet op zijn gemak voelt. Als dit het geval is, is een peuterbed de ideale oplossing hiervoor. Dit is een maat tussen het ledikant en het tienerbed in en is een stuk compacter en knusser voor uw kindje.

Kinderbedden online bestellen

Onze kinderbedden bij Matrasje.com zijn betrouwbaar en wij hebben een lage prijsgarantie. Ook zijn onze kinderbedden uitstekend te combineren met één van onze matrassen die te vinden zijn op matrasje.com.