Slaaphulpmiddelen

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

25 artikel(en)

Baby slaaphulpmiddelen

Om uw baby beter te laten slapen, zijn er een aantal slaaphulpmiddelen. Deze slaaphulpmiddelen zorgen er bijvoorbeeld voor dat uw baby ondersteunt wordt om in de juiste houding te blijven liggen. Het krijgt letterlijk hulp om in slaap te komen, zodat u en uw baby de hele nacht rustig kunnen slapen.

De juiste slaaphulpmiddelen

Er zijn verschillende slaaphulpmiddelen voor uw baby. Zo zijn er speciale steunen en kussens voor uw baby, zodat deze is de juiste houding blijft liggen. Ook zijn er moltons wat zorgt voor een optimale luchtcirculatie en dat het vocht absorbeert waardoor de matras schoon blijft. Bij matrasje.com vindt u:

  • Zijslaap kussens: Dit voorkomt dat uw baby een afgeplat hoofdje krijgt.
  • Moltons: Om de baby’s matras schoon te houden van plas en voor een goede luchtcirculatie
  • Matrasbeschermers: Dit zijn slaaphulpmiddelen die ervoor zorgen dat de matrassen op de juiste plek blijft liggen en niet van uw bed bodem schuift. Ook beschermt het uw matras tegen slijtage.
  • Hoofdkussens: De meest bekende vorm van alle slaaphulpmiddelen, zijn de speciale baby hoofdkussens. Doordat de schedel van een baby nog dicht moet groeien, is deze in het eerste jaar vrij vervormbaar. Hiervoor zijn er speciale hoofdkussens voor baby’s ontworpen. Dit slaaphulpmiddel zorgt ervoor dat de druk op het hoofdje gelijkmatig wordt verdeeld en dat de baby op de rug kan liggen.
  • Andere slaap accessoires zoals lakens en dekbedden.

De baby zijn slaappositie

Voor jonge baby’s (zeker onder de 1 jaar oud) is de slaappositie heel belangrijk. Hiervoor zijn verschillende slaaphulpmiddelen ontworpen. Baby’s kunnen op de buik of op de rug liggen om te gaan slapen. Om de baby in de juiste houding te houden, kan het zo zijn dat de baby verschillende slaaphulpmiddelen nodig heeft. Uit onderzoek is gebleken dat de beste en veiligste manier om je baby te laten slapen, op de rug is. Dit komt dat het beter voorkomt dat uw baby kan gaan draaien en op zijn/haar buik belandt, waardoor het ademhalingsproblemen krijgt. Echter vinden sommige ouders de zijligging veiliger, wanneer de baby vaak spuugt. Belangrijk is hierbij dat de baby elke nacht omgedraaid wordt van zijligging.

Ondersteun uw baby met het slapen en koop vandaag nog verschillende slaaphulpmiddelen, Matrasje.com!