Deken

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-60 of 109

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Deken

Een deken zorgt ervoor dat uw baby warm blijft tijdens het slapen. In combinatie met een laken wat makkelijk uitwasbaar is, kunt u uw baby goed instoppen. Steeds vaker wordt er ook een deken gebruikt als stijlvolle aankleding in uw woonkamer of kan het babydekentje gebruikt worden in de wieg of loopwagen. Hierdoor loopt u modieus erbij en ligt uw baby lekker tussen een warm deken. Ook zijn ze te gebruiken in de box. De dekens op matrasje.nl zijn bedoeld voor uw baby net zoals de andere slaap accessoires.

Merken dekens

Matrasje.com verkoopt verschillende bekende merken. Hierdoor vind u altijd het perfecte deken dat u wilde kopen voor uw baby. Het meest verkochte merk is baby’s only. Dit merk biedt dekens aan in verschillende kleuren en materialen. Kies bijvoorbeeld voor variant dat 50% katoen en 50% acryl is gemaakt. Daarnaast worden er ook dekens aangeboden van Jollein, Anel, Babyjem, Meyco en Sevval Bebe.

Waar moet ik op letten bij het kopen van een babydeken?

Bij aankoop van een babydeken is het belangrijk dat u kijkt naar de maten van de deken. Het is belangrijk dat uw baby genoeg bewegingsruimte heeft. Ook is het belangrijk om te kijken naar hoe u het deken kan wassen. Vanaf 60 graden sterft de huisstofmijt en worden het deken goed schoon. Op matrasje kunt u dekens vinden die:

    • Tussen de 30 en 60 graden gewassen mogen worden
    • Afmetingen hebben van 75 x 120, 80 x 125, 100 x 135 en 110 x 150 zijn.
    • Gemaakt zijn van katoen, acryl of een combinatie hiervan.
    • Een wolken, ruiten, sterren en nog veel meer patronen hebben.

Koop vandaag nog uw deken dat bij uw laken matched en waar uw baby lekker in kan liggen, Matrasje.com!